Artemide Logico tafellamp

De Artemide Logico is een prachtige tafellamp van mondgeblazen glas

  • Lamp met een minimalistisch design
  • De kap zorgt voor verschillende lichtcomposities
  • Bepaal zelf de lichtsterkte met de dimmer
  • Vervaardigd uit glas en metaal

Artikelnummer
293166
€ 0,00
Vanaf€ 620,00
Offerte

Offerte

Designers Michele De Lucchi en Gerhard Reichert

De Artemide Logico is een prachtige designlamp. De lamp is in 2003 ontworpen door Michelle De Lucchi en Gerhard Reichert. De lampenkap is gemaakt van mondgeblazen glas en combineert mooi met het metalen onderstel. Zowel aan- als uitgeschakeld is de lamp een echte blikvanger in ieder interieur. De bijzondere kapvorm zorgt voor diverse lichtcomposities. De tafellamp is voorzien van een dimmer waardoor u de lichtsterkte naar eigen voorkeur kunt instellen. De Artemide Logico tafellamp is zeer geschikt voor in de woonkamer, op de werkplek of op uw nachtkastje.

De Logico is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafellamp, vloerlamp, wandlamp, plafondlamp en hanglamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Logico lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)

64 x 40 x 40 cm

Anderen bekeken ook
^