Artemide Itka tafellamp

De Artemide Itka is een elegante tafellamp

  • Lamp met een minimalistisch design
  • Vervaardigd uit glas en metaal
  • Verspreidt een mooi difuus licht
  • Is geheel naar wens samen te stellen

Artikelnummer
292886
€ 0,00
Vanaf€ 265,00
Offerte

Offerte

Designer Naoto Fukasawa

De Artemide Itka is een moderne tafellamp die u geheel naar wens kunt samen stellen. U heeft de keuze uit een slanke of brede metalen lampenstaaf, maar u kunt er ook voor kiezen om de lampenstaaf volledig weg te laten. Hierdoor blijft alleen de cirkelvormige, opaalwitte glasdiffusor over. De lamp verspreidt een mooi diffuus licht en past door zijn minimalistische vormgeving in vrijwel ieder interieur.

De lamp Itka zelf samenstellen

De tafellamp is vervaardigd uit glas en metaal en verkrijgbaar in verschillende formaten. Daarnaast heeft u de keuze voor een slanke of brede lampenstaaf in diverse kleuren of geen lampenstaaf. Daarnaast is de Itka leverbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafellamp, wandlamp, plafondlamp en hanglamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Itka lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Anderen bekeken ook
^