Artemide Decomposé Fumé tafellamp

De Artemide Decomposé is een moderne lamp met een speels design!

  • Lamp met uniek design
  • Vervaardigd uit aluminium
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Ook verkrijgbaar in Gold, Orange en Red

Artikelnummer
292736
€ 0,00
Vanaf€ 360,00
Offerte

Offerte

De Artemide Decomposé tafellamp kenmerkt zich door een speels design. De lamp creëert een uniek lichtspel van schaduwen en licht doordat het licht wordt gebroken op elke ring. De Artemide Decomposé is een echte blikvanger die in vrijwel ieder interieur past. De tafellamp is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in vier kleuren. Combineer meerdere kleuren voor een magisch effect.

De Decomposé is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafellamp, vloerlamp, plafondlamp en hanglamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Decomposé lamp samen te stellen.

Artemide

Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter)

61 x 10 cm

Anderen bekeken ook
^