Artemide Meteorite vloerlamp

De Artemide Meteorite is een lamp en designobject in één

  • Organisch gevormde bol van handgeblazen glas
  • Verspreidt een warm, diffuus licht
  • Bepaal zelf de lichtsterkte met de dimmer
  • Ook verkrijgbaar als tafel-, wand-, plafond- en hanglamp

Artikelnummer
294064
€ 0,00
Vanaf€ 845,00
Offerte

Offerte

Designers Pio & Tito Toso

De Artemide Meteorite is een tijdloze vloerlamp met een elegante vormgeving. De Meteorite beschikt over een witte glazen bol dat met de speciale 'stampo a fermo' techniek in model is gebracht. De Meteorite is ontworpen door de Italiaanse broers Pio en Tito Tosi. Zij lieten zich voor de vormgeving van de lamp inspireren door meteorieten. De vloerlamp verspreidt een warm, diffuus licht en is voorzien van een dimmer waardoor u de lichtsterkte naar wens kunt instellen. Kortom, de Artemide Meteorite vloerlamp is een echte blikvanger in ieder interieur.

De Meteorite is verkrijgbaar in verschillende varianten. De Meteorite collectie bestaat uit een tafellamp, vloerlamp, wand-/plafondlamp en hanglamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Meteorite lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter boven x diameter onder)
177,3 x 35 x 32 cm

Anderen bekeken ook
^