Leer alle technieken voor de Big Green Egg

Heeft u een Big Green Egg gekocht, of bent u van plan om er misschien een te kopen? Dan is dit de ideale workshop voor u! In samenwerking met Het Kook-Ateljee en BYVERSLOOT bieden wij u verschillende Big Green Egg workshops aan. Ervaren koks leren u alles wat u moet weten om goed met de Big Green Egg aan de slag te kunnen.

  • Basis workshop
  • All Year Round workshop
  • Voorjaarsworkshop (basis)
  • Speciaal vlees workshop (basis)
  • Latijns Amerika workshop (basis)

De workshops duren van 13:00 tot 17:00

Tijdens de vier uur durende BASIS workshop beginnen we bij het begin. Wat is een kamado en hoe zit deze in elkaar? Hoe steekt u een Big Green Egg aan, en hoe krijgt u deze op de gewenste temperatuur? Daarna lopen we door de verschillende kooktechnieken, denk aan grillen, roken en bakken. Vervolgens is het tijd om zelf aan de slag te gaan, we maken verschillende gerechten klaar met vlees, vis en groente, die we natuurlijk gelijk opeten*.

Tijdens de 'All Year Round' workshop gaan we wat meer in op gerechten uit de verfijnde keuken. U bereidt onder leiding van de experts heerlijke gerechtjes. Het is de ideale workshop voor hobbykoks om uw kamado optimaal te gebruiken. Ervaring met de Big Green Egg is benodigd!

De kosten van deze Big Green Egg workshops bedragen € 99,- per persoon.
Ontvang een leuk cadeau ter waarde van uw inschrijving.

Meld u aan voor de workshop via het formulier en selecteer de datum en bijbehorend tijdstip waarop u wilt deelnemen aan de workshop. Wanneer u zich via het formulier aanmeldt, is de afspraak nog niet definitief. Onze collega’s nemen contact met u op om de aanmelding te bevestigen en sturen u de informatie voor de betaling van de workshop.

U bent van harte welkom en we wensen u alvast veel kookplezier toe!

*Heeft u allergieën? Geef dit dan van tevoren aan.

Winkelen op afspraak

Meld u aan voor de Big Green Egg workshop


^