Auping Dew dekbed

Het Auping Dew dekbed biedt het hele jaar door geborgenheid.

  • Verkrijgbaar als zomer, lente-/herfst- of 4-seizoenen dekbed
  • Met een vulling van premium polyester vezels
  • Geschikt voor mensen met allergieën

Artikelnummer
328200
€ 109,00
Vanaf € 109,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Het Auping Dew dekbed geeft u een veilig gevoel. De dekbedden uit de Dew-collectie zijn voorzien van een vulling met en relatief zwaar vulgewicht, die tenslotte een goede ventilatie bieden. Dew is verkrijgbaar in drie verschillende varianten.

  • Het Dew zomerdekbed:Dit dekbed geeft u een veilig gevoel, terwijl u toch kunt genieten van koelheid tijdens de warme zomernachten. De vulling van lichte premium polyester vezels geeft het gevoel van een zachte omhelsing.
  • Het Dew lente-/herfstdekbed:Een dekbed dat een warm en geborgen gevoel geeft. Doordat deze is voorzien van een zwaardere vulling, valt dit dekbed om je heen als een warme knuffel.
  • Het Dew 4-seizoenendekbed:Een dekbed met een veranderbaar comfort. Dit dekbed kan het hele jaar door zorgen voor het ideale comfort, omdat deze uit twee delen bestaan die van elkaar zijn los te knopen. Het 4-seizoenendekbed bestaat uit een combinatie van het zomer- en lente-/herfstdekbed.

Dew is geschikt voor mensen met allergieën en kan gemakkelijk gewassen worden op 60 graden.

Anderen bekeken ook
^