Auping Cloud dekbed

Het Auping Cloud dekbed zorgt voor een geweldig en premium slaapcomfort.

  • Gemaakt van 100% Mazurisch gansendons
  • De beste donskwaliteit en optimale ventilatie
  • Verkrijgbaar in drie verschillende varianten

Artikelnummer
328202
€ 399,00
Vanaf € 399,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een donzen dekbed met een premium kwaliteit. Het Auping Cloud dekbed is gevuld met 100% Mazurisch ganzendons, een natuurlijke vulling dat een geweldige ventilatie biedt. Het dekbed voelt licht aan en zweeft als het ware over uw lichaam heen. De buitenkant van het dekbed is gemaakt van organisch katoen en laat geen dons door, hierdoor is Cloud perfect voor mensen met allergieën.

Cloud is verkrijgbaar in drie verschillende varianten:

  • Het Cloud zomerdekbed: Een dekbed wat een heerlijk koel gevoel kan bieden tijdens de zomer. Het materiaal biedt optimale ventilatie en voelt luchtig aan.
  • Het Cloud lente-/herfstdekbed: Een dekbed die de impressie geeft alsof u onder een wolk ligt. Het bed voelt licht en luchtig aan en is perfect voor warme slapers.
  • Het Cloud 4-seizoenen dekbed: Een dekbed dat uit twee delen bestaat, die gemakkelijk van elkaar los geknoopt kunnen worden. Het deken bestaat uit een combinatie van het Cloud zomer- en lente/herfstdekbed

Anderen bekeken ook
^