Silvana Support Cristal kussen

De Silvana Support Cristal is een stevig en veerkrachtig hoofdkussen

  • Voor een stevigere ondersteuning
  • Voorzien van neksteun en schoudercontour
  • Bijzonder elastisch en ventilerend
  • Verkrijgbaar in drie formaten

Artikelnummer
291771
€ 120,00
Offerte

Offerte

Christal is het stevige en veerkrachtige kussen uit de Silvana Support collectie. Dit kussen is zeer geschikt voor op een stevig matras en als u iets groter dan gemiddeld van postuur bent.

Het kussen is voorzien van een neksteun van zacht Vita Talalay latex wat bijzonder elastisch en ventilerend. Daarnaast draagt de schoudercontour bij aan een perfecte aansluiting van de schouders op het kussen.

De bovenvakken van het Christal kussen zijn gevuld met een combinatie van Comforel en Vita Talalay latex sticks wat zorgt voor een heerlijk zacht en veerkrachtig kussen. De toevoeging van Vita Talalay latex sticks zorgt voor extra stevigheid. De buitenkant is gemaakt van 100% katoen. Het kussen is Aegis behandeld waardoor het huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend is.

Silvana Support kussens
De Silvana Support collectie bestaat uit nek ondersteunende hoofdkussens die ontwikkeld zijn in samenwerking met fysiotherapeuten. De kussens zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en ondersteunen uw lichaam optimaal.

De Silvana Support kussens zijn verkrijgbaar in zes verschillende varianten, van extra zacht tot extra stevig. Daarnaast is er ook een extra smal uitvoering uitgebracht. Kortom, er is voor iedereen een geschikt Silvana Support kussen.

Afmetingen
60 x 70 cm
50 x 70 cm
60 x 60 cm

Anderen bekeken ook
^