Leolux Ponton Next bank

Met de Ponton Next creëer je voor iedereen het gewenste zitmoment op dezelfde bank

  • De Ponton Next heeft verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger
  • Eenvoudig te verstellen rugdelen, zodat u in elke gewenste positie kunt zitten en liggen
  • Met de diverse elementen kun je jouw bank geheel naar eigen voorkeur vormgeven
  • Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden

Artikelnummer
278394
€ 3.875,00
Vanaf € 3.875,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Leolux heeft de bekende Ponton bank een upgrade gegeven. De Ponton Next heeft wat verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, want Leolux streeft naar perfectie en is daarom nooit klaar.

De Leolux Ponton Next bank

Zelfs de best lopende modellen zijn soms toe aan wat verbetering. Net als de prijswinnende Ponton die nu is uitgerust met de nieuwste technieken. In uiterlijk is de bank ongewijzigd, maar in gebruikgemak is deze er een stuk op vooruitgegaan. Zo zijn de draaipunten in de rug voorzien van gasveren, waardoor u nóg makkelijker uw hoekje kunt creëren.

De Ponton Next bestaat uit verschillende elementen, waardoor u uw bank geheel naar eigen voorkeur kunt vormgeven. Draaien, schuiven en koppelen. De componenten met draaiende ruggen zijn eenvoudig te verstellen. Bovendien zijn deze te positioneren in 4 standen. Voor elke bezigheid is er een perfecte positie te creëren.

De verschillende uitvoeringen

De bank, die werd bekroond met een Reddot Award, is leverbaar als 1,5-of 3-zitselement in stof met een rug die 4 x 90 graden kan worden gedraaid. Ook verkrijgbaar als poef in twee maten. Voor meer comfort kunt u ook kiezen voor het armkussen en het lendenkussen in verschillende afmetingen. De bies wordt uitgevoerd in stof, deze is altijd gelijk aan de bekleding van de zitting of optioneel in leer. Kies voor een afwijkende zithoogte voor extra comfort.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en scherpe prijzen.

Anderen bekeken ook
^