Hay Pandarine bank

De HAY Pandarine is een luxe en comfortabele bank!

  • Multifunctioneel ontwerp
  • Omklapbare rug- en armleuningen
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Artikelnummer
323658
€ 3.849,00
Vanaf € 3.849,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De HAY Pandarine bank is een comfortabele en multifunctionele modulaire bank. De rugleuningen en armleuningen kunnen omgeklapt worden, zodat de bank ook als bed gebruikt kan worden. De bank kan met twee verschillende uitvoeringen armleuningen besteld worden: met klassieke cilindrische armleuningen of moderne aflopende armleuningen.

De Pandarine bank is dus ideaal voor verschillende doeleinden, van een gezellige avond op de bank tot uw logees comfortabel laten slapen.De Pandarine is verkrijgbaar met stalen of houten poten in verschillende afwerkingen. De poten kunnen afgedekt worden met de sokjes, die in dezelfde kleur als uw bekleding erbij wordt geleverd.

Deze prachtige bank is verkrijgbaar in twee- of driezitsbank, chaise longue en een hoekbank opstelling. Bent u geïnteresseerd in een van de andere uitvoeringen? Vraag snel een offerte aan voor de overige opties.

^