COR Jalis21 bank

Fantastisch comfort en moderne contouren - dat is Jalis21 bank van COR!

  • Modulaire bank met oneindige mogelijkheden
  • Uitvoerbaar in diverse stof - en ledersoorten
  • Zachte rondingen zorgen voor ruimte voor rust

Artikelnummer
325500
€ 5.608,00
Vanaf € 5.608,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designers: Jehs & Laub

Elegante rondingen, tijdloos en modern design met een geweldig comfort: dat is de COR Jalis 21 bank. De naam van de bank komt uit Oosterse culturen. Jalis staat voor genegenheid en uitrusten met famillie of vrienden. De ronde contouren van deze modulaire bank heeft een zacht en uitnodigend uiterlijk. Volgens de ontwerpers Jehs & Laub geeft deze bank de indruk dat er losse kussens samen liggen.

De siernaad benadrukt de prachtige contouren van de Jalis. Ze voegen toe aan het complete plaatje, met een egale kleur of in contrast van de Jalis21.

Stel de Jalis21 naar wens samen

De Jalis21 is in een breed scala aan losse modules in verschillende afmetingen verkrijgbaar en is uitvoerbaar in diverse prachtige stof- en ledersoorten. De naad is uitvoerbaar in dezelfde kleur als de gekozen stoffering of kan worden uitgevoerd in een contrasterende tint.

De Jalis21 bank biedt grenzeloze mogelijkheden in opstelling en kleur. Wilt u kennis maken met alle mogelijkheden? Raadpleeg de factsheet en vraag een offerte aan.

^