Cassina LC4 chaise longue

Geniet van een ultieme comfort met deze prachtige Le Corbusier LC4 fauteuil van Cassina

  • Comfortabel vanwege het geometrisch gevormde frame
  • Te bekleden in leer en koeienhuid
  • Zelf samen te stellen; er is dus altijd een passende fauteuil voor in uw interieur
  • Nu uit voorraad leverbaar: Leder Scozia Grafite met chroom frame

Artikelnummer
267856
€ 0,00
Vanaf€ 4.573,00
Offerte

Offerte

U geniet van ultiem comfort met een uniek design als u kiest voor de Cassina LC4. Deze fauteuil met een geometrisch gevormd frame heeft een fijne zitting die u heerlijk laat wegdromen. Stel de fauteuil zelf samen met verschillende onderdelen, zo past de LC4 van Cassina altijd bij de rest van uw interieur. U kunt de fauteuil bekleden met leer of koeienhuid. Pot Interieur is het adres waar u deze luxe, comfortabele fauteuil koopt. Neem contact met ons op voor de actieprijs of bezoek onze showroom en test de LC4 uit.

De Cassina LC4: de ideale fauteuil van Le Corbusier

De LC4 van Cassina is de ideale fauteuil. Waarom? Door de jaren heen is het model hier en daar bijgeschaafd, zodat deze vandaag de dag helemaal past in het modebeeld en ook voldoet aan uw wensen. Het geometrisch gevormde frame is kenmerkend voor de fauteuil, zeer comfortabel en puur ontworpen voor ontspanning. De LC4 is perfect te combineren met veel andere topstukken van Cassina, zoals de LC2 fauteuil en de LC1 stoel.

Probeer ultiem zitcomfort uit in onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere fauteuil? Wij nodigen u uit om de LC4 en vele andere meubels van Cassina uit te proberen in onze showroom. Wilt u dit model direct bestellen? Informeer bij ons naar de aanbieding. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. Bel naar 0115-532526 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl.

Anderen bekeken ook
^