B&B Italia Diesis 40 bank

De Diesis viert feest! Na 40 jaar is daarom de vernieuwde Diesis 40 aan de collectie toegevoegd door B&B Italia!

  • Een jubileum-editie van de mooie Diesis bank
  • Voorzien van diverse updates
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Neem voor meer info contact op

Artikelnummer
313256
€ 0,00
Vanaf€ 21.423,00
Offerte

Offerte

Designers Antonio Citterio en Paolo Nava

De Diesis is niet alleen een klassieker van B&B Italia, maar een absoluut icoon van hedendaags design. 2019 markeert het 40-jarig jubileum van zijn eerste verschijning - een belangrijke mijlpaal die werd gevierd met enkele ontwerp- en structurele updates.

De vernieuwde Diesis 40 bank van B&B Italia

De vernieuwingen keren terug naar het oorspronkelijke concept en bevorderen tegelijkertijd het ontwerp naar de toekomst. De iconische rugleuning behoudt zijn essentiële en technische integriteit gebaseerd op de structurele stalen kern, samengesteld uit metalen veren die sterkte en flexibiliteit geven. De dikke met leer beklede basis en rugleuning zijn net als 40 jaar geleden, maar hebben nu een kenmerkende Saffiano-textuur. Het ondersteunende frame heeft een tijdloze elegantie, wat de harmonie van Diesis met de visie van de grote meesters van het modernisme onderstreept. De kussens hebben een nieuwe lederen hoes (exclusief verkrijgbaar voor Diesis 40) die de kracht van het product benadrukt. Dit wordt verzacht door nieuwe en comfortabelere bekleding. Versterkte naden en andere technieken geleend van zadelmakerijen vestigen de aandacht op het authentieke vakmanschap. Liefhebbers van technische details zullen de gegoten lenticulaire elementen van het gepolijste frame van geborsteld aluminium waarderen, en de stoelstructuur die verder wordt gereduceerd door het gebruik van twee met leer beklede gekoppelde platen. Er zijn nog veel meer details te ontdekken in Diesis 40. Het is een geweldige klassieker die klaar is voor de komende decennia van zijn leven.

Voor meer informatie over deze mooie sofa kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^