Pode Marv bank

De prachtige Marv bank van Pode!

  • Design van Roderick Vos
  • Elegant en tijdloos ontwerp
  • In diverse afmetingen mogelijk
  • Verkrijgbaar in diverse stof- en ledersoorten

Artikelnummer
327148
€ 2.795,00
Vanaf € 2.795,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Design: Roderick Vos

Een elegant met een tijdloos design, dat is Marv van Pode. De rechte en golvende lijnen komen samen tot een kubistische vorm. De organische lijnen zorgen voor een interessant beeld en staan in een interessant contrast met de rechte vorm. De rug en armleuningen lopen schuin naar buiten, waarmee de decoratieve bies deze lijnen benadrukt.

Ontwerper Roderick Vos had de visie om een bank te ontwerpen vanuit een rechte blok. Door elementen weg te halen en te spelen met verschillende soorten lijnen is de Marv bank ontstaan.

De bank heeft een geweldig zitcomfort. Dit is mede te danken aan de aandacht die is gegeven aan de constructie van de bank. Het ondersteunende frame en de stevigheid van het schuim.

Het is mogelijk deze prachtige bank uit te voeren in diverse stof- en ledersoorten. Het onderstel is uitvoerbaar als slede of poten, met een lak of epoxy uitwerking. Marv is verkrijgbaar als 2,5-, 3-, 3,5 en 4-zitsbank. Vraag in een offerte naar de mogelijkheden en stel Marv naar wens samen!

^