Jori JR-9700 Pacific bank

Een strak design gecombineerd met een hoogwaardig zitcomfort; de Jori JR-9700 Pacific bank

  • Creëer in een handomdraai extra zitplaatsen door de neerklapbare armleuningen
  • Optioneel te voorzien van hoofdsteunen voor extra comfort
  • Kies uit Pure of Original
  • Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden

Artikelnummer
277554
€ 4.637,00
Vanaf € 4.637,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Jori JR-9700 Pacific bank

Designer Verhaert New Products & Services

Jori heeft bij het ontwerpen van deze bank over veel dingen nagedacht. Naast het hoge comfort en het strakke design, is deze bank van het Belgische merk in een handomdraai te voorzien van extra zitplaatsen. Maak kennis met de Jori JR-9700 Pacific bank.

Het design van de Jori JR-9700 Pacific

De Jori JR-9700 Pacific is een lineaire bank die prachtig in moderne, strakke interieurs staat. De bank heeft, net als de Jori Longueville, neerklapbare armleuningen waarmee u extra zitplaatsen tevoorschijn tovert. Erg handig wanneer u veel bezoek ontvangt! Maak uw comfortervaring geheel compleet door te kiezen voor de optionele, in hoogte verstelbare hoofdsteunen. Net als vele andere modellen van Jori is de Pacific bank een echte klassieker die zijn succes te danken heeft aan zijn geweldige comfort en tijdloze design.

De Jori JR-9700 Pacific bank kan worden uitgevoerd in kwaliteitsleer of -stof en is geschikt voor thuis maar ook voor zakelijk gebruik. U heeft de mogelijkheid om de bank te voorzien van hoofdsteunen of in een afwijkende zithoogte. Hierdoor kunt u uw Pacific helemaal afstemmen op uw interieur en uw wensen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Anderen bekeken ook
^