Hay Hackney bank

Het ontwerp van deze Hackney 2-zits bank is eenvoudig genoeg om in vrijwel elke inrichting op zijn plek te zijn.

  • De Hackney sofa is beschikbaar als 2-zits en 3-zits bank.
  • Ontworpen door Sebastian Wong
  • Stel naar wens samen

Artikelnummer
263666
€ 0,00
Vanaf € 3.249,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Hackney 3-zits bank, ontwerp van Sebastian Wrong voor HAY. De Hackney 3-zits bank van Wrong for Hay. Wrong for Hay is een samenwerkingsverband tussen Deens designhuis Hay en de Londense ontwerper Sebastian Wrong. Deze elegante Hackney sofa is ontworpen met een speciaal oog voor optimaal comfort, verplaatsbaarheid en verhoudingen.

De Hackney bank heeft een volledig gestoffeerd, vouwbaar frame waardoor het geschikt is voor flexibel gebruik. Met zijn smalle armleuning en diepe zit is de Hackney bank goed te gebruiken als slaapbank. De comfortabele zitting doet buitengewoon dienst als een tijdelijk matras zodat ook op de Hackney 3-zits bank goede nachtrust gepakt kan worden. Het ontwerp van deze Hackney 3-zits bank is eenvoudig genoeg om in vrijwel elke inrichting op zijn plek te zijn. De Hackney sofa is beschikbaar als 2-zits en 3-zits bank.

Er is ook een Hackney poef en een fauteuil verkrijgbaar. Afmetingen Hackney 3-zits bank: L 60/96 x W 254 x H 44/75 cm

^