Flexform Happy bank

De Flexform Happy bank maakt je helemaal happy!

  • Deze bank is perfect in balans door het metalen frame met de zachte kussens
  • Het geweven koord aan de achterzijde geeft net dat beetje extra
  • De Happy-serie kent vele losse modules
  • Naar eigen wens samen te stellen

Artikelnummer
286267
€ 0,00
Vanaf€ 9.118,00
Offerte

Offerte

Designer Antonio Citterio

De zachte vulling van de kussens geeft deze bank een heerlijk comfort en samen met het design maakt dat het ontwerp helemaal in balans is. Het middelpunt van iedere woonkamer; dat is de Flexform Happy bank.

Het design van de Flexform Happy bank

Deze veelzijdige bank, ontworpen door Antonio Citterio, is een echte blikvanger in uw interieur. Het metalen frame van de Happy is duidelijk aanwezig en zorgt samen met de zachte kussens, gevuld met dons, voor de perfecte samenstelling. Het gewoven koord aan de achterzijde van koeienhuid geeft de bank net dat beetje extra en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Bovendien is de bank niet voorzien van armleuningen, maar van kussens die u op iedere gewenste plek kunt neerleggen voor het juiste comfort.

Zelf te combineren

Voor het frame heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen, namelijk: nickel gesatineerd, chroom of geborsteld staal. Flexform biedt een ruime keuze aan bekledingsmogelijkheden voor deze bank.

Het is ook mogelijk de Happy te verkrijgen als chaise longue of als fauteuil. Stel uw zithoek geheel zelf samen met de losse elementen die de Happy-serie kent.

Voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Anderen bekeken ook
^