Merkendagen

Aanbiedingen en tijdelijke outlet showroommodellen

Van 1 t/m 12 november houden we de Merken 10-daagse, voor ons een moment om u te verrassen met onze inspirerende meubelcollectie. Tijdens deze dagen profiteert u van veel voordeel* en presenteren we onze nieuwste aanbiedingen en een tijdelijke outlet met showroommodellen.

Italiaanse dagen, u bent van harte welkom!

Als afsluiter dompelen we u op 11 en 12 november onder in de Italiaanse sferen tijdens onze Italiaanse dagen. Dit weekend zal extra feestelijk zijn waarbij u kunt genieten van Italiaanse auto's zoals onder meer Maserati en een authentieke Lancia Fulvia, een barista koffiebar en als speciaal item een Italiaanse lunch verzorgd door restaurant A Table. U wordt voor de lunch hartelijk ontvangen door onze gastvrouw en start met een glaasje Ferrari bubbels. Daarna kunt u genieten van het Italiaanse menu, geserveerd met aangepaste wijnen.

De prijs per persoon is 35,- Wenst u te reserveren of heeft u vragen? Neem dan contact op via 0031-(0)115 56 20 10 of mail naar info@pot.nl

Wij begroeten u graag in onze inspirerende woonwinkel met 15.000 m2 aan design-, topmerken, kunst, woonstoffering en meer.

Speciale openingstijden
1 november 10:00-18:00
11 november 10:00-18:00

Cassina 4 Chaise longue Cassina 4 Chaise longue à reglage continu | Uit voorraad leverbaar en aantrekkelijk geprijsd
Italiaanse dagen

Venetian Green en Roeland van der Kley bij Art Gallery Pot
Tijdens de Italiaanse dagen ontdekt u bij Art Gallery Pot de magie van de kleur Venetian Green. Laat u inspireren en ontdek hoe u deze betoverende kleur kunt integreren in uw eigen interieur. Daarnaast kunt u in de galerieruimte voor een laatste keer de tentoonstelling Metamorphose van kunstenaar Roeland van der Kley aanschouwen. Bekijk in deze bijzondere setting, omringd door zijn werken, een film waarin vrienden en familie zijn verhaal delen en de archiefbeelden u meenemen in zijn belevingswereld.

Actievoorwaarden:

  • Actieperiode van woensdag 1 t/m zondag 12 november 2023;
  • U ontvangt veel voordeel* op uw bestelling met een minimale bestelwaarde van € 1.000;
  • *Vraag in onze winkel naar het voordeel of neem contact met ons op;
  • Deze actie is niet geldig op in combinatie met Topform, Atelier Vierkant, Lange Production, Kunst, aanbiedingen en reeds afgeprijsde artikelen;
  • Deze actie is niet geldig op reeds geplaatste bestellingen;
  • Geldig op Koreman Home Textiel excl. montage- en atelierkosten;
  • Geldig op AXL projectinrichting excl. montage.

^