Auping Essential Sunny Yellow - Limited Edition

Het Auping Essential bed is een iconisch ontwerp van Köhler Wilms voor Auping en bestaat 10 jaar. Speciaal voor dit jubileum brengt Auping de iconische gele uitvoering uit 2012 terug als Limited edition. Deze Limited edition is gepoedercoat in een mooie zachte gele kleur. Daarnaast kunt u kiezen voor het geel gelakte hoofdbord of voor een gestoffeerd hoofdbord in geeltinten, bijvoorbeeld in de prachtige Kvadrat stof Clara 427 Yellow. (stofgroep D).

► Deze Auping Essential Limited edition ‘Sunny yellow’ is drie maanden verkrijgbaar van 3 oktober tot 31 december 2022.

Iconisch geel
Geel is een vrolijke kleur die geassocieerd wordt met een nieuw begin, plezier, warmte en geluk. Geel is zonnig en stemt vrolijk en optimistisch. Ook is de kleur geel een echte eye-catcher.

Verschillende kleuren
Is geel toch niet helemaal uw kleur? De Essential is ook in 10 andere kleuren te krijgen. U kunt kiezen uit de kleuren: Deep black, Pure white, Cool grey, Warm grey, Sand beige, Pine green, Blush, Night blue, Dusty red en Royal blue. De drie meest gekozen kleuren voor het Essential frame zijn: Night blue, Warm grey en Pure white. Dankzij de keuze in verschillende kleuren maakt u het Essential bed helemaal tot uw droombed.

Laat u adviseren door onze slaapexperts of vraag online een offerte aan.

 
^