Swissflex actie

Droomdeals op echte Zwitserse bedden. Al meer dan 60 jaar staat Swissflex voor slimme bedsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Op en top 'Swiss made', dus 100% Zwitsers, van ontwerp tot productie. Bij onze bedframes, lattenbodems en matrassen is dat Zwitsers handwerk bovendien niet alleen zichtbaar, maar vooral ook voelbaar. Wij besteden namelijk enorm veel zorg aan de kwaliteit en het vakmanschap van onze slaapoplossingen, van begin tot eind. Zo geniet u gemakkelijk het hele jaar door van een perfecte nachtrust. Ook tijdens de zomermaanden een heerlijke summer breeze!

Kiezen voor Swissflex wordt deze zomer zelfs nóg makkelijker. U krijgt namelijk maar liefst €1000,- korting op een complete Swissflex Box. Dat bekent dus extra voordelig het complete bed van uw dromen uitzoeken. Dus: sleep with ease in the summer breeze en profiteer snel!

Vraag in onze showroom naar de actievoorwaarden of stuur een mail naar verkoop@pot.nl voor meer informatie over de actie.

• Swissflex Box vlak
• Inclusief hoofdbord
• Houten pootonderstel
• Hybrid matras

De actie is geldig van maandag 18 juni t/m zondag 4 september 2022. Breng een bezoek aan onze showroom voor meer informatie.

Swissflex actie
 
^