Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  Minotti

  MINOTTI

  Het Italiaanse Minotti is één van de meest toonaangevende meubelmerken ter wereld. Minotti staat voor:
  Italiaans design van grote ontwerpers als de vermaarde Rodolfo Dordoni, Antonello Mosca en uit de 'Studio Work in Progress' van Emanuela Garbin, Mario Dell'Orto en Enrico Cattaneo. Karakteristieke meubels en accessoires van wereldklasse. Door de zeer grote keuze in uitvoering past een echte Minotti in bijna elk interieur.

  Of het nu designbanken, bedden, salontafels of opbergmeubels zijn, Minotti ademt klasse, glamour en style uit. Retro-invloeden refereren aan toptijden waarin goede smaak hoogtij vierde. Met veelal mooie bruinen, witten en grijzen in combinatie met riant comfort, geeft Minotti uw interieur de aandacht die het verdient. De zitelementen en banken zijn modulair aan te passen aan smaak, ruimte en leefgemak. Minotti verwelkomt u als gast in uw huis met topkwaliteit en vakmanschap.

  We hebben een zeer mooi, uitgebreide studio van Minotti en hebben veelal modellen staan zodat u deze kunt bewonderen. Minotti weet altijd de show te stelen op de beurs in Milaan. De meubelen worden in de Minotti studio zo mooi gepresenteerd dat er altijd zeer veel mensen op de beursstand aanwezig zijn. Ook in de reclame uitingen weet Minotti altijd weer de juiste toon te voeren.

  Minotti meubelen behoren tot het topsegment. Niet alleen de banken, maar ook de carpetten, bijzettafels en accessoires zorgen voor de puntjes op de i van dit Italiaanse topmerk, Minotti.

  Wij hebben sinds onze opening de mooiste en grootste Minotti studio van de Benelux, een bezoek is in alle opzichten zeker de moeite waard!

  Minotti

  Zeer bekende bank : dHamilton serie biedt een scala aan mogelijkheden zodat u de door u gewenste combinatie kunt samenstellen. Verkrijgbaar in een ruime keus aan stof- en ledercategorieën.

  Divider

  Voor meer informatie over het merk of een mooie offerte mail naar: verkoop@pot.nl of bel: +31 (0) 115-532526.

   

  Flos Arco Bert Plantagie Smile Cassina Hola