Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  MDF ITALIA 

  MDF Italia design meubelen kenmerken zich door de kunst van het weglaten, met als motto:
  eenvoud is goud. Strakke, minimalistische ontwerpen met een hoge functionaliteit maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. De kunst van het weglaten en de intensieve zoektocht naar eenvoud hebben geresulteerd in een prachtige en bovendien uitermate functionele collectie. MDF Italia is dan ook een van de meest innovatieve producenten van hoogwaardige designmeubelen te noemen. Soberheid is de drijfveer, maar ook het kenmerk
  van MDF Italia. Het materiaal- en kleurgebruik is helder: een veelvuldig gebruik van aluminium, aangevuld met wit met af en toe een accentkleur.

  MDF Italia is bekend geworden door onder andere de Lim table collectie met zijn talloze mogelijkheden in maten en uitvoeringen, zoals de MDF Italia tafel Lim 04. Tot de designklassiekers binnen de collectie behoren bovendien: MDF Italia Flow Chair, MDF Italia Tense table, MDF Italia S-table en MDF Italia Random. De Random kast met zijn ogenschijnlijk willekeurige indeling won in 2005 de Elle Decoration Award en de Wallpaper Design Award.

  Wij hebben een zeer grote MDF-Italia collectie in onze toonzaal!                                                           

  MDF Italia wordt in 1992 opgericht door Bruno Fattorini. Vanaf de oprichting heeft MDF Italia een sterke merkfilosofie: het creëren van technisch vernuftige, vernieuwende producten van een ogenschijnlijke eenvoud. Fattorini vond de dynamische balans tussen het weglaten en het toevoegen, die voor MDF Italia zo kenmerkend is.

  MDF Italia Spa heeft een sterke identiteit en speelt een leidende rol binnen haar 43 exportlanden en in de belangrijkste steden in de wereld. Sinds haar oprichting heeft het bedrijf zich gekenmerkt als een innovatieve en dynamische bedrijfs- en productstrategie.

  Specialist Charles Beije over MDF Italia  “De afkorting MDF staat voor Mobili Di Fattorini.(meubelen van Fattorini). De ontwerpen waren in het verleden alleen van Bruno Fattorini, maar sinds begin deze eeuw werken ze ook met bekende externe ontwerpers als Xavier Lust, Jeane Marie Massaud, Neuland industriedesign en Jehns+Laub. MDF heeft het minimalisme hoog in het vaandel staan. Ook de kleurstellingen zijn basic, metaccentkleuren. Het voordeel van MDF is dat je niet veel meubelen nodig hebt om een ruimte te vullen, zodat er veel leefruimte overblijftHet is voor mij altijd weer een uitdaging om evenwicht in een inrichting te realiseren, op een dusdanige wijze dat de bewoners er na 25 jaar nog met plezier in wonen. Kijk ik naar de collecte van MDF, dan springt de ‘Inmotion’ er voor mij uit, een kast met een mooie minimalistische vormgeving die veel oplossingen biedt. Van de zit-combinaties van MDF spreken mij ‘Mate’ en ‘Hara’ en last but not least de ‘Fin’ erg aan. Bij de ‘Fin’ lijkt het alsof er kussens op een plaat liggen, maar in die plaat is een zitcomfortzone gerealiseerd die garant staat voor een perfect zitcomfort met een minimale uitstraling."

  Voor meer informatie over het merk of een mooie offerte mail naar: verkoop@pot.nl of bel: +31 (0) 115-532526


   

  Divider


   

  Classicon Adjustable COR Conseta De Sede RH-301