Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  LINTELOO

  Moderne design meubelen van Nederlands fabricaat.
  Linteloo staat voor wonen met gevoel en met een eigentijdse stijl.

  De meubelcollectie draagt de signatuur van ontwerpers als Henk Vos, Roderick Vos en Jan des Bouvrie die trend en tijdgeest trefzeker vertalen naar de warme beleving van het Linteloo-gevoel. De warme collectie van Linteloo komt volledig tot zijn recht in een harmonieus interieu

  Het sterkste punt van deze collectie is zonder twijfel de kracht van kleur- en stofcombinaties, de unieke afwerkingkwaliteiten en het tijdloze design. Als interieuradviseur hoef je weinig rekening te houden met beperkingen in de collectie. Cosy-seats, prachtige hoekcombinaties, strakke tafels en functionele salontafels.
   Een absolute aanrader in elk trendy interieur!

  Linteloo, het oer-Hollandse merk met internationale allure, verovert de wereld met haar prachtige ontwerpen. Simpel, strak en eigentijds. Gevoel en beleving staan voorop bij het ontwerpen van nieuwe meubelen. “Onze meubelen zijn net even verassend, maar niet te gecompliceerd. We maken leefbare meubels”, aldus oprichter Jan te Linteloo. Linteloo staat niet voor niets bekend om zijn ‘feel good factor’.
   

   

  Divider

  Voor meer informatie over het merk of een mooie offerte mail naar: verkoop@pot.nl of bel: +31 (0) 115-532526.

   

  Flos Arco Bert Plantagie Smile Cassina Hola