Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  KartellKartell

  Chemicus Giulio Castelli wilde de wereld overtuigen van het gebruik van kunststof. Met die gedachte in het achterhoofd richtte hij in 1949 Kartell op. In de beginjaren produceerde het bedrijf voornamelijk kunststof auto accessoires. Later verschoof de focus van Kartell naar huishoudelijke artikelen, lampen en laboratorium artikelen. Vanaf het allereerste begin hanteerde Kartell een innovatieve benadering voor het ontwerpen en fabriceren van zijn design artikelen.

  Vanaf de jaren 60 begon Castelli de verschillende mogelijkheden van kunststof te onderzoeken en toe te passen in de vormen en functies van de producten van Kartell. De stap naar de meubelbranche was toen zo gemaakt. Inmiddels heeft Kartell meerdere awards binnengesleept en zo een uitgestrekte reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland.

  Kartell

  Kartell meubelen

  Met ’s werelds beste ontwerpers zoals Philippe Starck, Joe Columbo, Piero Lissoni en Vico Magistretti heeft Kartell het begrip kunststof een heel andere dimensie gegeven. Enkele beroemde design ontwerpen zijn de Kartell Louis Ghost, de Kartell Charles Ghost en de Masters stoel. Of wat dacht u van de Kartell Eros en de Kartell Dr No?  Sinds de oprichting in 1949 door Giulio Castelli laat Kartell zien dat kunststof zeker boeiend en begerenswaardig kan zijn. Ook tegenwoordig blijft Kartell de grenzen van de technische mogelijkheden van het materiaal verleggen.

  Divider

  Voor meer informatie over het merk of een mooie offerte mail naar: verkoop@pot.nl of bel: +31 (0) 115-532526.

  Classicon Adjustable COR Conseta De Sede RH-301