Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  Jori logo

  JORI

  Vraag naar onze aanbiedingen betreffende leder Cavila Black!
   

  Beleef gepersonaliseerd zitcomfort met Jori. Comfortabel zitten is voor iedereen anders. Bij Jori hebt u een ruime keuze uit zitmeubelen van alle comfortniveaus: een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme. Zo creëert u zelf het meubel dat het beste bij uw zithouding past.

  Jori streeft naar een unieke wereld van grenzeloos comfort, met een ultieme combinatie van design en kwaliteit waarbinnen het lichaam zich eindeloos kan ontspannen. Op het gebied van innovatie staat Jori voorop; men is voortdurend op zoek naar vernieuwende concepten die comfort op maat mogelijk maken. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in hoogwaardige, hedendaagse lederen zitmeubelen, die een perfecte combinatie zijn van exclusief design, optimaal zitcomfort en hoogstaande kwaliteitZowel op het gebied van fauteuils en relaxfauteuils zoals de alom geroemde Jori Brainbuiler en de Jori JR-7960 fauteuil, als op het gebied van banken - Jori Shiva JR-3930, Jori Shiva JR-3950, Jori Shiva JR-3960 en Jori Panthera JR-1100, staat het ultieme zitcomfort centraal. Daarom kan bijna elk model geleverd worden in verschillende zithoogtes, –dieptes of rughoogtes en zo worden aangepast op het individuele gebruikersgemak.

  Jori ontwerpers creëren zitmeubelen met het oog op uw comfort. De vorm en het materiaal zijn gebaseerd op een sterk doordacht concept. De perfecte afwerking staat garant voor jarenlang zitcomfort, dat bovendien vaak op uw maat aangepast kan worden. Dit individuele gebruikersgemak komt terug in de drie collecties binnen het merk Jori:
  - Kamasitra: een prestigieuze jonge en trendy zitmeubellijn sinds 2003
  - Diners: de eerste stoelencollectie met een duidelijke signatuur sinds 2004
  - Originals: gelanceerd in 2005, de meer traditionele lijn van Jori

  Deze drie merken bundelen, elk op een specifieke manier, de traditionele waarden die elk meubel van Jori typeren: een uitgekiend design, het grenzeloos zitcomfort, de vormgeving door topontwerpers en een uitvoering in exclusief kwaliteitsleder.

  Jori: Passie voor innovatie

  Juan Jorion startte in 1968 in het West-Vlaamse Wervik (België) met het ontwerp en de productie van 'eigentijdse zitmeubelen'. Sinds de oprichting houdt Jori zich bezig met verbeteren en vernieuwen.

  "Ik zie mensen dingen maken, en ik merk dat ze die dan willen verbeteren. Dan geef ik hen de middelen en de moed om dat te doen. Meer doe ik niet."

  Juan Jorion brengt heel wat energie op zijn mensen over, en krijgt het allemaal terug onder de vorm van lederen zitmeubelen van topkwaliteit. Zijn filosofie? Neem jezelf niet ernstig, anderen doen dat wel in jouw plaats. Op die manier groeide Jori uit tot het bedrijf dat het vandaag is: één van de beste producenten van lederen zitmeubelen ter wereld.

  Ontwerpen is in de eerste plaats zoeken naar oplossingen. In die optiek stelde Jori een ervaren ploeg samen die de filosofie van het merk ademt. In de vroege jaren '70 begon de samenwerking met internationaal gerenommeerde meubeldesigners, waaronder Jean-Pierre Audebert en productontwikkelaars, waaronder Paul Verhaert. Begin jaren '90 wordt het team versterkt door de twee jonge ontwerpers Christophe Giraud en Koek Verhaert.

  Jori Ontwerpers

  Christophe Giraud
  De Franse architect Giraud heeft zijn sporen verdiend in elk opzicht van de architectuur. Van de bouw van openbare en particuliere gebouwen, via showrooms en vergaderzalen, tot verpakkingsontwerp en design van gebruiksvoorwerpen. Van zijn hand zijn onder andere afkomstig: Jori Ovni JR-4280 en Jori Angel JR-3250.

  Jean-Pierre Audebert
  Als Frans interieurarchitect is Audebert lid van de beroemde ‘Société des Artistes Décorateurs’ van Parijs, de absolute top van Franse ontwerpers op het gebied van interieur en architectuur. Hij verdiende zijn strepen met interieurprojecten voor financiële instellingen, openbare gebouwen en scholen en verscheidene projecten voor de TGV. Voor Jori ontwierp hij onder andere: Jori Shiva JR-3960Jori Pegasus JR-6880 en de Jori Mensana JR-7260

  Verhaert New Products & Services
  Verhaert New Products & Services is een befaamd innovatiecentrum dat vernieuwende producten en systemen ontwikkelt voor verschillende sectoren : industrie, lifestyle, medische en openbare sector. Als een laboratorium voor innovatie begeleidt Verhaert het creatieproces bij Jori. Beide ondernemingen werken nauw samen om nieuwe ideeën toe te spitsen op de waarden van Jori: design, comfort en duurzaamheid. De reeds jarenlange samenwerking tussen beide bedrijven werpt duidelijk zijn vruchten af. Voorbeelden hiervan zijn het ontwerp van het gepatenteerde relaxmechanisme en de modellen Jori Variabolo JR-8500, Jori Pilot JR-7860 en de Jori Chillap JR-9080

  Divider

  Voor meer informatie over het merk of een mooie offerte mail naar: verkoop@pot.nl
  of bel: +31 (0) 115-532526.

  Classicon Adjustable COR Conseta De Sede RH-301