Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  HÜLSTA                                        

  Tijdens de afgelopen 50 jaar heeft hülsta zich tot een wereldwijd gerenommeerde meubelfabrikant ontwikkeld. Sinds lang identificeren wij ons met het merkmeubel. D.w.z. dat wij voor elk door ons vervaardigd meubel met onze goede naam Hülsta -instaan. Hüls, Stadtlohn - afgekort hülsta.
  Het alom bekende merk belichaamt: tijdloos design en hoge, duurzame en beproefde kwaliteit. Meer dan 45 jaar leidde Karl Hüls de onderneming hülsta. Zijn liefde voor het merkmeubel en voor de vestigingsplaats Stadtlohn is zijn nalatenschap. Mooie meubels zijn er veel, ook goedkoop. Maar, deze zijn maar al te vaak gemaakt onder het motto: "...het zit, is gammel en heeft speling." Bij een meubelstuk van Hülsta kan u dat niet gebeuren. Daar zorgt onze constructieafdeling wel voor. Deze berekent en construeert elk onderdeel, vóór het in productie genomen wordt. Elke hoek, elke poot, elke schroef wordt gesimuleerd in een 3-D-computeranimatie. Daardoor kunnen wij prototypes eerst van alle kanten bekijken, monteren, open- en dichtdoen, zonder ook maar één stuk hout te verwerken. Een stap in het arbeidsproces, die zo’n precisie en kwaliteit bewerkstelligt, dat die ook na jaren nog te zien zijn.

  Karl Hüls de oprichter van de hülsta-fabrieken: "Ook al wordt aan de stabiliteit van tal van waarden sterker getwijfeld; de waarde van een gecultiveerd ingerichte woning en de uitstraling daarvan op het levensgevoel blijven onomstreden."

  Ontdek de kastsystemen, salontafels, eetkamertafels voor een compleet interieur.

  Divider

  Voor meer informatie over het merk of een mooie offerte mail naarverkoop@pot.nl of bel: +31 (0) 115-532526.

  Classicon Adjustable COR Conseta De Sede RH-301