Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  FRITZ HANSEN

  De ontwerpfilosofie van Fritz Hansen is dat de producten een doel moeten hebben. Ze moeten voldoen aan de behoeften van de gebruiker en moeten functioneren.   Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme.

  A Joint Venture

  Fritz Hansen werkt samen met individuele architecten en designers. De coöperatie is gebaseerd op een gezamenlijke denkwijze dat hedendaags en mooi design de kwaliteit nooit in de weg mag staan. De designers zijn niet in dienst van Fritz Hansen. Een nieuw project kan ontstaan uit een voorstel ingestuurd door een designer of door het inhuren van een jonge getalenteerde designer door Fritz Hansen die zeer geschikt is voor een project.

  Een nieuw "ISM"

  Wat is belangrijker- werkelijkheid of het doel, functionaliteit of schoonheid? Bjørn Stegger, directeur projectontwikkeling bij Fritz Hansen: "Er is altijd een balans tussen functionaliteit en schoonheid. Soms is het erg moeilijk om deze twee te combineren. Dan moeten we prioriteiten stellen. Schoonheid wint altijd!" Als wij nieuwe trends in design kunnen stimuleren- in plaats van modernisme of functionalisme iets compleet nieuws- dat zou fantastisch zijn!

  Kasper Salto over werken voor Fritz Hansen: "'Werken voor Fritz Hansen is als de Nurnbergring rijden in een van de beste racewagens. Maar de eisen zijn skyhigh! Je moet alle voorgaande records verbreken!"

  Divider

  Voor meer informatie over het merk of een mooie offerte mail naarverkoop@pot.nl of bel: +31 (0) 115-532526.

  Classicon Adjustable COR Conseta De Sede RH-301