Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  FLEXFORM

  Flexform presenteert in 1970 een collectie "Italiaans Design", ontworpen door grote namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonetto. De lancering van deze collectie vond juist plaats toen het innovatieve en culturele tijdperk van het Italiaans design door begon te breken.

  Flexform groeit uit tot een groot familiebedrijf met enorm creatief talent en zet een karakteristieke stijl neer die zich uit in de collecties en in de toenadering tot onderzoek en bedrijfsvoering. Het innovatie design van architect Antonio Citterio leidde niet alleen tot een collectie fauteuils en accessoires maar ook tot een een kenmerkende lijn van grote sofa's.

  De beroemde collecties zoals Long Island en Groundpiece zijn te bewonderen in onze showroom!

  Specialiste Janneke Faas over Flexform  “Flexform is voor mij een soort droom in zitcomfort: mede dankzij de heerlijk zachte donsvullingen.
  Zachtheid in gradaties overigens; wie het wat minder zacht wil, zit met Flexform eveneens perfect.
  De keus is aan u. Met naast dat zitcomfort eveneens een mooie, eigentijdse Italiaanse uitstraling,
  met perfect afgewerkte naden, mooie details en altijd aansprekende ontwerpen. Mijn favoriet meubel van Flexform is de Soft dream, een ontwerp van Antonio Citterio uit 2010. De Soft dream lijkt door zijn elegante pootjes te zweven en is luxe bekleed met tuigleder. Door dit elegante onderstel lijken de erg comfortabele, wat dikkere kussens toch luchtig. De armleuningen zijn te verkrijgen in diverse hoogtes, het meubel kan in uiteenlopende stoffen worden geleverd en er zijn tevens tal van opstellingen mogelijk. Deze bank voelt zich dan ook in bijna ieder interieur thuis: in een loft, een kleinere huiskamer, een lobby of… bij u thuis misschien?”

  Voor meer informatie over het merk of een mooie offerte mail naar: verkoop@pot.nl of bel: +31 (0) 115-532526.

  Divider
  Classicon Adjustable COR Conseta De Sede RH-301