Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  COR

  COR

  Het principe van COR is eenvoudig; alleen het beste is goed genoeg! De beste materialen, duurzaamheid en vaardigheid zijn de ingrediënten.

  In 1955 begonnen Prince Bentheim Teckelenburg en Leo Lübke met het produceren van meubels in Rheda-Wiedenbrück onder de naam COR, Latijns voor hart. Nog geen jaar later hadden de oprichters de eer om de eerste van de inmiddels vele onderscheidingen in ontvangst te nemen.
  In de swingende jaren 60 bracht COR de collectie Conseta, in de jaren 70 de collectie Trio in de tachtiger jaren Zyklus en hedendaags Clou, Sera, Pando, Zelda, Arthe...

  Technologie speelt op vandaag een rol bij de productie maar COR leunt op de vaardige handen en ogen van de vaklieden die liefdevol waken over elk detail van de productie. Dit garandeerd een product met de hoogste kwaliteit en een lange levensduur.

  Economie zonder ecologische idealen? Niet bij COR. In 1995 en opnieuw in 1998 loopt COR voorop door zichzelf te verplichten de mensheid en de natuur te beschermen tijdens het produceren. Dit door gebruik te maken van ruwe materialen uit "renewable sources", te zoeken naar een milieuvriendelijk consistent productieproces, schadelijke emissie zoveel mogelijk beperken en recycling bevorderen.

  Divider

  Voor meer informatie over het merk of een mooie offerte mail naarverkoop@pot.nl of bel: +31 (0) 115-532526.

  Classicon Adjustable COR Conseta De Sede RH-301