Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  JENSEN 

  Jensen is in Scandinavië een begrip. Al meer dan 50 jaar staat deze toonaangevende, Noorse beddenfabrikant borg voor slaapcomfort van topklasse. Een innovatief design, de juiste materialen, superieur vakmanschap en ervaren beddenmakers vormen de basis voor persoonlijk slaapcomfort. Jensen introduceert de Jensen Supreme-collectie, zodat ook Nederland kan ervaren wat Jensen te bieden heeft. Deze collectie is vanaf heden verkrijgbaar bij de betere beddenspeciaalzaak.Oogstrelende vormgeving.

  Jensen richt zich op mensen die oog hebben voor design en kwaliteit en een bed als een belangrijk meubelstuk beschouwen. Jensen introduceert daarom in Nederland de veelzijdige Supreme-collectie. De oogstrelende vormgeving van de Supreme-collectie werd in Noorwegen bekroond met de Award voor Design Excellence. De luxe bekleding van zuiver scheerwol is verkrijgbaar in diverse kleuren. De Supreme-collectie van Jensen biedt boxsprings met een uniek pocketveersysteem, opgebouwd uit drie lagen pocketveren, waardoor het comfort aanzienlijk verbetert. De pocketveren hebben de vorm van een zandloper.

  Hierdoor is het mogelijk dieper in het matras te zakken, terwijl het lichaam tegelijkertijd meer ondersteund wordt door de stevigheid van het midden van de veer. Het matras bestaat uit vijf verschillende zones, die elk hun specifieke stevigheid hebben. Zacht onder de schouders, heupen en voeten, stevig onder het middel en de knieën. Alle Jensen-bedden beschikken over een comfortabele, Scandinavische topmatras, waarbij de klant zelf kiest voor een matras gevuld met traditioneel paardenhaar of comfortabel Talalay latex.

  De bekleding van de topmatras is eenvoudig afneembaar en te wassen in een standaardwasmachine. Het summum van comfort uit de Supreme-collectie is de Supreme Vital. Met de draadloze afstandsbediening is deze boxspring traploos te verstellen in elke gewenste stand en kunnen voorkeursstanden geprogrammeerd worden. Met de Supreme Vital geniet men ook van een heerlijke massage.

  Divider

  Voor meer informatie over het merk of een mooie offerte mail naar: verkoop@pot.nl
  of bel: +31 (0) 115-532526.
   

  Classicon Adjustable COR Conseta De Sede RH-301