Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

   Joy werd op 23 november 1976 geboren. Reeds vanaf haar jeugd heeft zij een passie voor beeldende kunst. Naast schilderen heeft zij zich ook een tijd op een professioneel niveau bezig gehouden met fotografie.
  Toch koos zij aanvankelijk- misschien niet met haar hart, maar met haar verstand- voor een studie rechten.
  Daarna bleek de drang naar het creëren van kunst gelukkig toch groter. Joy volgde verschillende opleidingen bij bekende kunstenaars onder andere Ilona Toth en Mark van Praagh- om haar vakkennis te verbreden. Joy heeft veel inspiratie opgedaan tijdens een lange reis door Australië. Hier werd zij gegrepen door Aboriginal Art. Zij voelde zich zeer aangetrokken door deze manier van expressie. De essentie daarvan is de vertaling van dromen in dans en schilderkunst. De manier waarop dit gebeurt kan net zoals kunstuitingen van Afrikaanse volkeren die dichter bij de natuur staan worden getypeerd als Puur en Zuiver. Dit komt tot uitdrukking in de gebruikte kleuren en de grafische vormgeving.

  Divider

  Het pointillisme is als artistieke stroming in Frankrijk ontstaan, als uitloper van het impressionisme en waarbij het de bedoeling was het licht te accentueren door het analyseren van de kleuren. Joy heeft deze techniek in een modern jasje toegepast

  Classicon Adjustable COR Conseta De Sede RH-301