Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  Een beeldtaal ontdekken die eigen is en oorspronkelijk vanuit de basis. De onuitputtelijke bron van creatieve processen aanboren en het eindeloos ontdekken van een wereld die nog niet bestaat. Poëtisch maar ook vervreemdend. Met humor en onverwachte wendingen. Het schilderij maakt zichzelf. "Ik volg en laat me leiden door het proces."zegt Geke. De kern van de compositie wordt gevormd door grote vormen met een krachtige uitstraling, toegevoegd worden kleine details waardoor je al lopend door het schilderlandschap stuit op onverwachte ontdekkingen. Searching; een onbekend landschap ontdekken, starten met chaos en wanorde, structuren, kleuren, lijnen, waarvan delen in een nieuwe laag zichtbaar blijven door omkadering. Andere gebieden schemeren door een dunne buitenste schil vaag zichtbaar. Vervolgens zoeken naar verbindingen tussen verschillende gebieden. Verdwalen, niet meer terug willen. Sommige lagen blijven voor altijd verborgen.Je ziet gedachtestromen, wegen. Delen van het linnen die onbeschilderd zijn. De onbeschermde zwakke plek. Maar dat geeft ook transparantie en openheid. Dan de laatste laag. Er kan gebouwd worden, geleefd. Huizen verschijnen, groeivormen krijgen een plek. Eenvoudige frisheid met diepere lagen. Dit is het gevoel bij Geke haar werk als je er kritisch naar kijkt.

  Divider

  De schilderijen ontstaan door vormen te scheuren uit papier, karton,stof en andere materialen. Zij zoekt spannende vormen. Door te scheuren ontstaat de vorm als vanzelf zij volgt het proces en ziet wat er gebeurt. Of juist deze vorm geschikt is voor het schilderij. Zij zoekt naar strukturen en expirimenteerd ermee
   Alle technieken komen aan bod Afdrukken van gebruiksvoorwerpen die zij tegen komtZij gebruikt in haar werk acrylverf, olieverf, krijt of oost-Indische inkt. Zo is ieder schilderij een interessante ontdekkingsreis.

  Meer werk te zien in de showroom in Axel

  Classicon Adjustable COR Conseta De Sede RH-301