Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:


  .

   

  Art Gallery Pot presenteert kunst uit diverse disciplines in een smaakvolle en passende omgeving: de wereld van stijlvol topdesign. De werken zijn afkomstig van kunstenaars uit binnen- en buitenland en altijd voorzien van een certificaat van echtheid. Van al die kunstenaars is een werk geselecteerd dat terug te vinden is in het kunstboek

  Het  Kunstboek van Art Gallery Pot ( tijd om te openen 3 min.)

   


  Links ziet U een lijst van kunstenaars waarvan de werken aanwezig zijn bij Art Gallery, elk werk is Uniek en er zijn geen replica’s van. Op deze website staan maar enkele schilderijen van de kunstenaars, meer schilderijenkunt u vinden bij Pot Interieur in Axel. Kleuren op beeldschermen kunnen anders weergeven zijn dan inwerkelijkheid, daarom is het aan te raden Art Gallery in Axel te bezoeken om het werk in het echt te zien.

  De vormgeving, kleur en het gevoel spelen een belangrijke rol bij het beslissen wat voor kunst het beste bij U past. Onze Gallery houdster helpt U graag bij de beslissing van kunst, zodat het ook bij U thuis een harmoniërend geheel vormt.

  Hebt U vragen?

  neem dan contact op met :

  Galerie houdster Brenda Baart

  Art Gallery Pot
  Nieuwendijk 89
  4571 LH Axel

  styliste@brendabaart.com
  Tel.00 31(0)655695523
   

  Divider

  Brenda Baart is galeriehoudster bij Art Gallery, een onderdeel van Pot Interieur. "Kunst is een belangrijk onderdeel van mijn leven: ik geniet ervan en het geeft me een goed gevoel. Ik heb onder meer de opleidingen styling en woninginrichting gevolgd en kan de daarin opgedane kennis volop inzetten bij mijn werk in deze prachtige meubelzaak. Voor mij is het combineren van kunst met mooie designmeubelen een heel bijzondere uitdaging. Ik zie en voel graag de emoties die de kunstenaar in zijn werk weet te leggen en wil dit graag vertalen in de inrichting en in de showroom. Voor mij is het altijd weer een bijzondere ervaring wanneer ik de bezoekers kunst kan laten waarderen en een kunstwerk weet te kiezen dat zowel bij een bepaalde persoon als bij zijn of haar interieur past. Die juiste match maken, dat biedt mij voldoening. Voor het geven van een passend kunstadvies sta ik dus graag voor u klaar". 
   

  Flos Arco Bert Plantagie Smile Cassina Hola