Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  Disclaimer


  De door Pot Interieur verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.
   

  Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Pot Interieur kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Pot Interieur en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Pot Interieur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Pot Interieur worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van Pot Interieur.
   

  Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Nederlands recht is van toepassing 

  Flos Arco Bert Plantagie Smile Cassina Hola