Search left Search right
Door Pot gevoerde merken
 • Home
 • Over ons
 • Contact
 • Offerte aanvraag
 • U heeft geen items in uw winkelwagentje »

  Schaduw menu

  U bevindt zich hier:

  Verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van:

  Pot Interieur

  1. Bestellen van Goederen
  Indien er goederen besteld moeten worden, dient u eerst 10% van de aankoopsom te betalen. Deze aanbetaling dekt u voor prijsstijgingen, omdat u de goederen koopt voor de prijs waar ze op het moment van bestellen geprijsd zijn. De door ons genoemde levertijd dient als richtlijn, maar is niet bindend, daar wij afhankelijk zijn van derden.

  2. Service
  Bij eventuele klachten ontvangt u binnen 7 werkdagen een bezoek van onze servicedienst, die voor verdere afwikkeling zorg draagt. Gedurende één jaar na aflevering na aflevering van de goederen wordt de service gratis verleend. Na één jaar worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Opruimingsartikelen vallen buiten deze regeling. Wel kan hierop service verleend worden tegen betaling. Indien u service verlangt en u bent op de afgesproken dag niet thuis, dan wordt hiervoor €20,- in rekening gebracht.

  3. Bezorging
  De bezorging geschiedt binnen Nederland en België geheel gratis*, indien niet anders schriftelijk bij de verkoop overeengekomen is. Bij takelwerk wordt €175,- in rekening gebracht. Indien u op de afgesproken bezorgdatum niet thuis bent of niet voldoet aan de betalingsvoorwaarden, worden de goederen mee terug genomen. Voor de tweede bezorging wordt €50,- in rekening gebracht(dit geldt alleen voor bezorging van meubelen!).

  4. Interieur waarborg
  Wij zijn aangesloten bij het interieur waarborgfonds. (CBW) De belangrijkste regels van het waarborgfonds zijn:
  1. Afloopgarantie van 3 jaar.
  2. Aanbetalingen tot 25% zijn gewaarborgd.
  3. Wij onderwerpen ons altijd aan het oordeel van de geschillen commissie.

  5. Betaling
  Aankopen moeten altijd betaald worden, ofwel aan de chauffeur bij aflevering of wel een dag van te voren telefonisch overgeboekt zijn. Wij leveren niet zonder dat wij uw betaling ontvangen hebben.

  * Bezorging van Woon- en Slaapmeubelen is altijd gratis, tenzij anders vermeld bij de aankoop. Verzendingen per post zijn alleen gratis bij bedragen vanaf €50,-. Voor bestellingen onder de €50,- brengen wij €3,50 extra in rekening. Bij zendingen die onder rembours verzonden moeten worden wordt er €7,50 extra in rekening gebracht, dit ivm extra kosten. Voor de kosten van verzending naar het buitenland, verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

  Onze verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden zijn verder volgens het CBW.

  Wij danken u voor uw order en het in ons gestelde vertrouwen en zullen ervoor zorgdragen dat uw bestelling naar wens zal worden uitgevoerd.

  Copyright ©2002-2003 Pot Interieur. Alle rechten voorbehouden. Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud. Afbeeldingen van produkten kunnen afwijken van de werkelijkheid. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Typefouten alsmede prijswijzigingen uitdrukkelijk voorbehouden.

  Flos Arco Bert Plantagie Smile Cassina Hola